Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

David Attenborough σε νέες περιπέτειες με BBC και Netflix

*
Νέα συνεργασία ανακοίνωσε το BBC με τον David Attenborough, για την παραγωγή της σειράς-ντοκυμαντέρ Life In Colour, που φυσικά θα προβληθεί από το ίδιο το BBC εντός Ηνωμένου Βασιλείου, με το Netflix να έχει δικαιώματα διανομής και προβολής εκτός βρετανικών συνόρων, με εξαίρεση την Αυστραλία, όπου τα δικαιώματα μένουν στο Nine Network. Η σειρά θα εστιάζει στη ζωή διαφορετικών ζώων, με έμφαση όμως στο ρόλο που έχει το χρώμα στο ζωϊκό βασίλειο και για αυτό θα αξιοποιηθούν νέας σχεδίασης κάμερες, ώστε να αιχμαλωτιστούν νέες πτυχές.

Ουσιαστικά αυτή είναι η πρώτη συνεργασία μεταξύ BBC και Netflix για ντοκιμαντέρ. Η προηγούμενη συνεργασία της Netflix με τον David Attenborough έγινε για δική της καθαρά παραγωγή, τη σειρά Our Planet, ενώ ο Attenborough είναι φυσικά γνωστός σε ευρύ κοινό (από τη φωνή του πάνω από ολα) χάρη στα Planet Earth και Blue Planet, ενώ, έτσι κι αλλιώς, συμμετέχει και στην επερχόμενη παραγωγή Oceans που προέρχεται από τους συντελεστέες του Blue Planet II.


Το Life In Colour θα αποτελείται από τρία μέρη και αναμένεται το 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*